Skip Navigation LinksPočetna  >  Građanstvo  >  Računi

Računi

Online usluge KBZ
internet bankarstva

Više o uslugama >>

Tekući račun građana transakcijski je multivalutni račun u kunama i stranim sredstvima plaćanja kojeg Banka otvara domaćim i stranim fizičkim osobama, a omogućuje Vam upravljanje financijama na jednostavan i učinkovit način. Putem multivalutnog tekućeg računa obavljate gotovinske uplate i primate redovne ili povremene priljeve na račun u domaćim i/ili stranim sredstvima plaćanja, te obavljate gotovinske isplate i platni promet u zemlji i s inozemstvom. Za raspolaganje sredstvima na tekućem računu možete opunomoćiti jednu ili više osoba. Svakog mjeseca Banka Vam šalje izvod o stanju vašeg računa i obavljenim transakcijama za prethodni mjesec.

Sredstva na tekućem računu dostupna su Vam 24 sata dnevno putem MAESTRO DEBITNE KARTICE koju možete dobiti nakon otvaranja računa. Karticu možete koristiti na više od 2700 bankomata u Hrvatskoj, kao i na više od 7 milijuna prodajnih mjesta u 190 zemalja.

Banka Vam omogućava korištenje sredstava preko iznosa raspoloživog salda na računu odobravanjem OKVIRNOG KREDITA PO TEKUĆEM RAČUNU pod uvjetom redovitih priljeva i urednog poslovanja po računu ili na temelju oročenih kunskih ili deviznih sredstava.

Također možete ugovoriti TRAJNI NALOG za sva plaćanja neovisno o valuti, a ograničen je jedino iznosom raspoloživih sredstava na računu.

Vlasnici tekućeg računa mogu u Banci ugovoriti i KBZ SMS uslugu koja omogućava dobivanje informacija o stanju na tekućem računu. Informacija na zaslon GSM uređaja stiže jednom dnevno ukoliko je bilo promjena po računu, odnosno po svakoj uplati na račun.

Kreditna banka Zagreb brine i o Vašoj sigurnosti, te odgovornosti prema trećim osobama. Više pročitajte ovdje.

Ukoliko ostvarujete redovne mjesečne priljeve na tekući račun ne propustite osjećaj sigurnosti uz MASTERCARD charge kreditnu karticu (s odgodom plaćanja) kojom podižete gotovinu na bankomatima i EFTPOS uređajima na šalteru banaka ili plaćate robu i usluge bez naknade na prodajnim mjestima u zemlji i inozemstvu te putem interneta. Vlasnikom kartice možete postati i ukoliko ne ostvarujete redovne mjesečne priljeve, a dobivate je temeljem oročenih sredstava u Banci.

Za više slobode i mogućnost upravljanja potrošnjom te financijsku fleksibilnost kroz revolving kredit preporučujemo Vam MASTERCARD REVOLVING karticu. Ova kartica Vam omogućuje raspolaganje sredstvima u visini odobrenog revolving kredita uz mogućnost mjesečne obveze otplate 5% iskorištenog dijela kredita, najmanje 100 kn uvećano za kamatu i naknadu. Dinamiku otplate birate sami kroz opcije postotka otplate ili u cjelokupnom iznosu, a brigu o uplatama prepustite nama kroz automatsko terećenje multivalutnog tekućeg računa na dan dospijeća.

Otvaranjem tekućeg računa u Kreditnoj banci Zagreb otvara Vam se i mogućnost korištenja KBZ NetBanking usluge koja Vam osigurava obavljanje financijskih transakcija bez odlaska u Banku. Korištenjem ove usluge financije su Vam uvijek nadohvat ruke, a za to Vam je potrebno računalo, token i pristup internetu bilo gdje i bilo kad, 24 sata dnevno 7 dana u tjednu.

  • Pravilnik o poslovanju kunskim računima
  • Pravilnik o poslovanju tekućim i žiro računima građana
  • Informacije o obradi podataka
  • Obrazac zahtjeva za ostvarenje prava Ispitanika